Betlémské světlo

Betlémské světlo přijede na vlakové nádraží do Nového Boru v sobotu 18.12.2010 v 11:54 vlakem od České Lípy. Přijďte si pro něj!
Více informací o Betlémském světle na: www.betlemskesvetlo.cz


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Jeden komentář: „Betlémské světlo“

  1. administrator avatar
    administrator

    Tak tohle byla víkendová akce, které se zúčastnili všichni, kdo nebyli nemocní. Sešli jsme se v sobotu 18. 12. v klubovně ve 14 hod, tady jsme si odložili batohy a jeli do České Kamenice pro Betlémské světlo. To přivezli vlakem děčínští skauti. V Šenově jsme předali světlo panu faráři Bečičkovi a uložili ho k Hajným do druhého dne. V klubovně jsme se zahřáli horkým čajem a pak vyrazili trochu si užít sněhové nadílky. Saša a Frog mezitím připravili v knihovně spaní. Večer jsme si udělali vánoční nadílku. Všem se moc líbila oddílová trička.

    V neděli dopoledne jsme vyrazili do lesa na Vlčí skálu, nadělit také nějaké pamlsky lesním zvířátkům. Cesta byla „adrenalinová“, pěšinka nikde a sněhu nad kolena. Zvládli to i ti nejmenší – Klíště a Čip. Po návratu z lesa jsme se šli domů naobědvat a ohřát. Ve čtyři odpoledne jsme se opět všichni sešli v Janurově parku a rozdávali Betlémské světlo. Bylo to moc fajn.

Napsat komentář