Celostátní kolo Závodů Vlčat a Světlušek

Přítomní: David, Dan,Tomášek K., Emil, Honza, Vítek M., Fidla, SašaFidla s vlcatama

S půlhodinovým zpožděním jsme dorazili do Děčína, kde na nás čekal Vráťa (náš medvědář). Došli jsme se ubytovat do Tyršovi základní školy. Navečeřeli se a vyrazili na slavnostní nástup na Děčínský zámek. Půl hodina čekání u kostela pod zámkem, a hurá nahoru. Nástup ve velkém stylu (Nevím jak kluky ale mne už dost boleli nohy :-)). Vylosovali jsme si 8. pořadové číslo v závodu a vyrazili na parník (náš večerní program). Hodina a půl plutí v okolí děčínského zámku. Opravdu zima, ještě že měli horký čaj a vytopené (teplé :-)) podpalubí. Po desáté jsme dorazili do školy a po jedné partičce „šestka bere“ se uložili ke spánku. Dobrou.

Cože budíček? Na hodinách 5:54. Vstávat a cvičit!! Jelikož není čas, tak cvičení vynecháme :-). Nasnídat, sbalit a vyrazit do Maxiček. Zde z organizačních důvodu (nestíhala se příprava závodu) hodina volno. 9:00 nástup . Přistoupil k nám duch profesora Tyrše a společně s řeckým božstvem nám uspořádal klání ve znamení „Kalokagátia“ . Na samotný závod se zeptejte kluku sami. Čekání bylo dlouhé :-). Nasleduje oběd, flaška, 11, a hurá na Pravčickou Bránu . Velká nádhera. David dostává přezdívku „Rychlozima“ (chodí rychle jen když mu je zima). Večeře. Noční prohlídka Zámku a spát.

Zase budíček? Na hodinách 6:02. Nasnídat. Sbalit. Vypakovat se ze třídy, a vyrazit pomalu k zámku. Zde opět nepředpokládané volno. 9:50 Slavnostní Nastup. Ano jsme 10. Super!! Hoši Děkujeme!!Už jen dojít na vlak,(nakonec autobus, byla výluka :-)) a domů.

Fidla


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář